Jaký nábytek by neměl chybět ve správné kutilské dílně II.

Jaký nábytek by neměl chybět ve správné kutilské dílně II.
  • Zajímavosti
Byl k vám osud milostivý a nadělil vám volnou „cimřičku“, kde si můžete udělat dílnu? Tento nábytek by vám v ní neměl chybět.

[1. díl]

Pojízdný kontejner je vždy tam, kde ho potřebujete

Nic naplat. Dílenský nábytek vymýšlejí lidé, kteří svému řemeslu rozumějí. A rozumějí i vám, kutilům. Kontejner na kolečkách je pokaždé na správném místě. Při ruce, když si potřebujete odkládat součástky. A dost daleko, když potřebujete kolem ponku místo na práci. To, že v něm bezpečně schováte nářadí a drobný materiál, je vlastně samozřejmost. Stejně jako bytelnost.

 

dílenský DPP 01 D pojízdný kontejner

 

U našeho tipu DPP 01 E1 to je 150 kg. Co na tomto dílenském kontejneru ceníme nejvíce, je odkládací plocha na krycí desce: gumový rámeček zabrání, aby vám z ní popadaly drobné matičky, šroubky nebo kousky pájecího drátu. Protože něco hledat na zemi, to nebaví nikoho.

 

Skříně s plastovými boxy: každý šroubek na svém místě

Pokud je vaše dílna královstvím šroubků a matic, asi víte, jak nevděčná práce je hledání správné velikosti. Dílenská skříň osazená těmito boxíky jich v nejjednodušší variantě SPP 01 C třídí do 24 + 10 krabiček. Červených a žlutých, abyste díky barevné identifikaci měli přehled opravdu maximální.

 

Dílenský nábytek za dobrou cenu

Kvalita něco stojí, přesto rozumíme tomu, že pro někoho bude investice moc velká. A nemusí jít jen o jednotlivce – kutila. Stejně komplikované tak bude zařízení i školní dílny, servisu nebo výukového pracoviště pro menší organizace.

 

Dílenský nábytek