Jaký nábytek by neměl chybět ve správné kutilské dílně I.

Jaký nábytek by neměl chybět ve správné kutilské dílně I.
  • Zajímavosti
Komu osud nadělil štěstí, ten si doma může zařídit dílnu. Nebo alespoň kout v garáži, kde si jako poklad střeží vercajk – imbusy, vrtačky, brusky a jiné dílenské nářadí. Ti spokojenější kutilové tam mají i svěrák nebo dokonce soustruh, frézku, svářecí invertor nebo klasickou svářečku.

každého, koho baví práce rukami. Pokud patříte mezi podobné šťastlivce, neměli byste na dílenském nábytku šetřit. Vydrží léta (určitě vás přežije), usnadní vám spoustu práce. Takže se vám takový nábytek 100% v dílně vyplatí.

Srdcem dílny je dílenský ponk

Bytelný dílenský stůl, který unese velkou zátěž, nerozvržou se mu rychle nohy (když budete třeba příliš tlačit na pilník). A má ideální výšku. Takže i když u něj strávíte celé sobotní odpoledne, záda vás nechytnout. Prostě má vše, co žádný vyřazený kancelářský nebo jídelní stůl nenahradí.

 

dílenský nábytek ponk SET DPS 14

 

Náš tip? Ponk v provedení SET DPS 14 od českého výrobce Kovos. Sám váží skoro 100 kg a unese mnohokrát víc. Jeho součástí je kontejner se skříňkou a zásuvkou. Stůl je robustní, univerzální, odolný. Dopravíme vám ho demontovaný. Ale vše je předvrtáno, takže si jej snadno složíte. A co k němu?

Dílenská skříň pobere nářadí

Skříňka SPD 11a je něco jako auto Brouk mezi dílenským nábytkem. Jednoduchá, funkční a bytelná. Je tak masivní a kvalitní, že nepotřebovala žádné inovace. Snad vyjma modernizovaných zámků – ty mají až 2 000 kombinací a dodáme vám k ní i univerzální klíč. Plech je plech. Korpus dílenské skříně pak unese i 800kg zatížení.

 

dílenská skříňka SPD 11A

 

Křídla vám přivezeme až v 6 barvách. Ale jejich hlavní devíza je perforování panelů pro q systém. Díky němu si a dveře zavěsíte nářadí, které se vám nechce stále hledat v poličkách. A co další nářadí, které chcete mít po ruce?

[pokračování]

Dílenský nábytek