Kovové regály českého výrobce

Kovové regály českého výrobce
  • Zajímavosti
Možná jste to netušili, ale slovo regál je italského původu a do našeho jazyka bylo přejato z němčiny.

Nicméně regály české výroby si získaly věhlas na českém i zahraničním trhu. Českým odběratelům můžeme však zaručit tu nejlepší cenu, jelikož za české kovové regály zaplatí český zákazník méně než za regály ze zahraniční výroby. V dnešní době nabízí i čeští výrobci a dodavatelé regály prvotřídní úrovně, co se kvality, bezpečnosti, nosnosti a dalších důležitých vlastností týče. Také ušetříte na nákladech za dopravu a logistiku, když nepočítáme další poplatky spojené se zahraničním obchodem.

Co se dostupnosti a ověřitelnosti zboží týče, komunikace s českým prodejcem je z mnoha důvodů jednodušší. Totéž platí o možnostech prověřit si daného výrobce, seznámit se s jeho produkty i se zkušenostmi jeho klientů. Nemluvě o tom, že reklamace a jiné problémy je vždy obtížnější řešit na dálku.

 

➡ kovové regály   ➡ regály super   ➡ jednoduché regály

 

Kovové regály JAST-CZ

Pro regály – kovové regály – distribuované v Česku hovoří nejen jejich kvalita, cenová a dopravní dostupnost či ověřitelnost výrobců, ale také řada dalších předností jako je například srozumitelný návod a jednoduchá reklamace. Naše společnost JAST-CZ poskytuje špičkové regály a kovové regály, které se pyšní jednoduchou zásuvnou montáží bez šroubování. Do sestrojování regálů můžete tedy s chladným klidem zapojit i svou manželku, která se nebude moci odvolávat na obtížnost montáže.
 

kovové regály

Přístavný policový regál se snadnou montáží vám umožní umístit police v libovolné výšce

Policové regály = systematičnost a pořádek

Jestliže neustále zakopáváte v garáží, ve sklepě nebo komoře o pohozené harampádí, zavařeniny nebo pracovní nářadí, nadešel pravý čas pořídit si kovový nábytek – regály. Vrátí řád do každého koutu, kam je umístíte. Každý majitel garáže, případně sklepa potřebuje někam uložit nářadí, plechovky s olejem, kanystry s benzinem a spoustu dalších nezbytností, bez kterých se neobejde. Nejvhodnější jsou zkrátka regály, které si poradí dokonce i s velmi malým prostorem, jelikož můžete regály navýšit o další police.

E-shop JAST-CZ vám nabízí vysoce kvalitní kovové regály, díky nimž ušetříte prostor v garáži, suterénu či komoře. Regály oceníte zejména pro jejich jednoduchou montáž bez nutnosti využití nářadí nebo šroubků. Náš e-shop poskytuje pestrý výběr kovových regálů podle nosnosti, povrchu, výšky, šířky a dalších parametrů.

 

kovové regály