Dílenský nábytek

Dílenský nábytek a jeho využití
  • Zajímavosti
Dílenský nábytek se využívá k vybavení nejen do dílen. Pod tento pojem můžeme zařadit skříně do dílny stejně jako pracovní stoly do dílny neboli ponky. Skříně do dílny jsou většinou plastové anebo plechové. Dílenský nábytek je vhodný i do výroby k uskladnění nářadí a součástek běhm pracovního procesů, aby nedocházelo ke ztrácení.


Dílenský nábytek lze kromě jiného využít i ve skladových prostorách, jelikož je nenáročný na údržbu a snadno se s ním manipuluje. Kromě skříní dodáváme i další vybavení do dílny.

dílenská skříň

Dodáváme mnoho typů dílenského nábytku.


Pracovní ponk se zabezpečením


Pro kutily je v dílně důležitý dílenský pracovní stůl neboli ponk. Součástí pracovních stolů bývá jak pracovní deska různých rozměrů, tak i kontejnery, které lze využít jako úložný prostor. Jednotlivé části pracovních ponků lze vhodně zkombinovat podle velikosti konkrétní dílny tak, aby se snadno vešly. Desky stolů jsou zhotoveny z bukové spárovky, která se vyznačuje nosností až okolo 500kg. Zásuvkové kontejnery jsou vybaveny kvalitním zámkem zabraňujícím nebezpečnému otevření více zásuvek ponku najednou.
 

Praktické skříňky na nářadí

V dílnách se pro snadné a přehledné uskladnění a uchování nářadí a jednostlivých drobných součástek rozhodně vyplatí pořídit k tomu určené skříňky.

skříňka na nářadí

Skříňku na nářadí najdete v sekci dílenský nábytek.