Dílenské stoly – jak sestavit ponk

Dílenské stoly – tipy na ponk
  • Zajímavosti
Dílna bez poctivého pracovního stolu není skutečnou dílnou. I když nejdřív pracujete třeba na starém vyřazeném kuchyňském stolu.

Pokud svůj koníček nebo řemeslo berete vážně, pořádný odolný a masivní dílenský stůl budete dříve nebo později stejně potřebovat. Jak na to?

Dílenský stůl v základním provedení, co dobře poslouží

Základní pracovní stůl je smontovaný z bukové spárovky a ocelového profilu, co tvoří pevný rám. Masivní dřevěná pracovní deska má nosnost až 500 kg. Volit můžete mezi variantou se standardní výškou noh (850 mm) a možností si výšku uzpůsobit svým potřebám a přenastavit.

dilensky stul

Tip: dílenský pracovní stůl DPS 01A

Ponk s podvěsnou zásuvkou – a na stole máte pořádek

Pořiďte si dílenský ponk s kontejnerem – zásuvkou přimontovanou ke spodní straně pracovní desky a uvolníte si tak spoustu místa, které vám jinak na stole pohozené drobné nářadí, mobil, sešity a tužky zabírají. Vybrat můžete jednoduchou zásuvku nebo kontejner s více „patry“.

dilensky-stul

Tip: Pracovní stůl s podvěsným kontejnerem DPS 12

Dílenský stůl se dvěma kontejnery – šetříte místo

Ušetřete místo. Do dvou praktických kontejnerů, co základní ponk doplňují, se vleze skoro vše: včetně vašich osobních věcí či oblečení, pro které pak nemusíte hledat v dílně další prostor. Nezapomínejte na bezpečí. Zásuvky můžete zamknout cylindrickým zámkem, co má až 2 000 kombinací.

dilensky-stul

Tip: Pracovní stůl se dvěma kontejner DPS 16

Pracovní stoly se závěsnou stěnou – vše po ruce

Používáte hodně nářadí a chcete je mít vždy po ruce a ne je hledat někde po dílně? Berte variantu ponku se zadní závěsnou stěnou – tzv. Q-systémem, na kterou díky háčkům vše snadno pověsíte nebo si na stěně zařídíte poličky.

ponk-se-stenou

Tip: Pracovní stůl se stěnou Q systém

Pracovní stůl jako malá dílnička

A nejlepší na konec? Kdo by nechtěl mít ve svém kumbálku bytelný ponk do dílny se s kontejnery a horní skříňkou. Vše, co potřebujete, máte na svém místě bezpečně zamčené a díky horním skříňkám šetříte záda, protože se nemusíte pro vše shýbat do zásuvky.

Tip: Pracovní stůl s kontejnerem a horní skříňkou

Tipy:

  • Kompletní nabídka na dílenské stoly – ponky 
  • Hledáte-li další zboží do dílny, jako jsou dílenské skříně, skříně na nářadí, přejděte do oddělení dílenský nábytek.