Dílenské skříně vám práci v dílně usnadní

Dílenské skříně vám usnadní práci v dílně
  • Zajímavosti
Základem dobře odvedené práce je pořádek v dílně – to, kde máte uložené nářadí a zda ho máte při ruce nebo ho musíte hledat. Udělejte si pořádek i vy.

Alfou a omegou fungující dílny je, kromě kvalitního nářadí (a šikovných rukou), pořádek. To znamená, že v takové dílně neuvidíte poházený materiál a různě pohozené pracovní pomůcky a další „vercajk“. Nedílným předpokladem skvěle odvedené práce je její dobré zorganizování, kdy vám nic nepřekáží, nic zbytečně nehledáte a vše potřebné máte hned a rychle při ruce.

Můžeme tedy říct, že pokud si chcete práci maximálně zjednodušit, musíte mít v dílně pořádek. A vše na svém místě. A k tomu vám slouží právě pracovní dílenský nábytek.

Dílenské skříně unesou i těžký materiál

Dílnu si můžete zařídit i jakoukoliv starší skříní. Jistě. Bude ale ta stačit všem vašim nárokům? Jen si to představte: potřebujete někam schovat těžkou svářečku nebo jiný ne zrovna lehký stroj? Vleze se vám do staršího botníku? A unesl by to všechno vůbec?

dilenske_skrine_spd_11_c

dílenské skříně SPD 11C

Až 800 kg. Tedy skoro tunu dohromady unesou všechna „patra“ našich dílenských skříní zhotovených z kvalitního a pevného plechu z 1mm tlustých ocelových plátů. A když jsme u poliček: ty jsou samozřejmě přenastavitelné, takže si dílenské skříně můžete uspořádat, jak chcete!

Skříňka na nářadí – a nic nehledáte

Možná to taky znáte. Práce v dílně. To jsou po chvíli klidně i desítky vytažených šroubováků, krabiček s maticemi, vruty a jiným drobným materiálem. Vše to musíte někam dát, abyste nemuseli se pořád poohlížet, kde je ten šroubovák, co zrovna potřebujete.

dilenske_skrine_spd_14_b

dílenské skříně na nářadí SPD 14B

K tomu je uzpůsobený korpus skříně na nářadí s odkladovou plochou a s pryžovou výplní, co tlumí dopad, a se zvýšeným okrajem. Ten zabrání tomu, aby se třeba kulatý šroubovák skutálel a spadl ze skříně dolů. Nebo vás baví pořád něco hledat dole u noh stolu?

Zásuvkové skříně: vše je na svém místě

Jak nejrychleji najdete ten konkrétní malý měřicí přístroj nebo jinou drobnou věc? Vždyť jste ji přece jisto jistě měli postavenou na dílenském regálu! Že tam není? Vše má být na svém místě. I v dílně! A k tomu vám poslouží zásuvkové skříně.

Množství zásuvek (u jednotlivých typů až 11!) vám snadno pomůže roztřídit nářadí a materiál podle druhu nebo podle toho, jak často je používáte. Nechce se vám každý den ohýbat záda kvůli pájce? Schovejte si ji do horního dílu zásuvkové skříně.

dilenske_skrine_503115

Zásuvková skříň do dílny DPO 05C

Samozřejmostí je opět horní ukládací plocha se zvýšenými kraji, ze které vám nic nespadne. A chcete další důvod, proč je specializovaná zásuvková skříň v dílně lepší než starý kredenc? Masivní ložiskové výsuvy jsou při správném zacházení prakticky nezničitelné a budou zásuvky spolehlivě otevírat a zavírat dlouhé roky!

Safety first – bezpečnost především

Aneb jak říkají Angličané, bezpečnost je na prvním místě. Dílenské skříně jsou samozřejmě uzamykatelné, takže v nich schováte nejen drahé nářadí, ale také svačinu před věčně hladovým kolegou :).

Zámky jsou podle typu dílenské skříně dvoubodové nebo centrální cylindrické.

 

Masivnost, pevnost a spolehlivost, to jsou synonyma pro naše dílenské skříně.

 

button_do_nabidky