Praktické využití kovových regálů

Praktické využití kovových regálů
  • Zajímavosti
Kovové regály jsou univerzálním pomocníkem nejen v domácnosti, ale i v komerčních prostorách.

Níže uvádíme několik tipů, jak je efektivně využít při každé příležitosti.

1. byt: kovový regály vám udrží pořádek v koupelně

Jednoduché kovové regály je možné umístit do šatních prostor v bytě, do komor, na balkóny apod. Jsou k tomu vhodné především konstrukčně jednoduché regály s policemi. Jednoduché kovové konstrukce se často umisťují i do koupelen pro snadnou dostupnost toaletních potřeb.

kovový regál

2. Kancelář: Chcete mít pořádej mezi šanony? 

V kancelářských prostorech, kde není dostatek místa pro skříně, se dají regály využít také. Jejich výhodou je hlavně to, že umístěné dokumenty a šanony jsou snadno dostupné. Regály ovšem nejsou uzavíratelné, a proto pokud hledáte něco pro dlouhodobější uskladnění bez nutnosti každodenního přístupu, doporučujeme kartotéky.


policový regál

3. Dílna: Kam s drobnými součástkami? Do regálů

Pro uskladnění v dílnách se využívají regály s vnitřním členěním na boxy, kde se dají jednoduše uskladnit i drobnější součástky.

4. Sklep: do regálů uklidíte staré věci

Sklepní policové regály se používají pro uspořádání starých věcí. Pokud chcete mít ve věcech pořádek, věci je vhodné umístit tematicky do krabic a krabice v regálech lze snadno uspořádat.

regály


5. Garáž: v regálech uskladníte nářadí

Pro garážové použití jsou pevné kovové regály vhodné k uskladnění pneumatik a případně nářadí (stejně tak lze aplikovat i na dílnu).

6. Sklady: regály šetří prostor

Regály a kovový nábytek umístěné do skladovacích prostor se vyznačují snadnou přehledností. Uspořádáme-li je do uliček, lze mezi úzkými a prostornými regály snadno procházet.