Partneři

Partneři
  • Pro snazší nákup

Máte zájem o výměnu odkazů? Napište nám.



Partnerské weby:

 

Kvalitní mechanické ucpávky

 

Který kávovar na kapsle je lepší Dolce Gusto, nebo Tassimo? To necháme na Vás, oba je ale najdete na Vsevyhodne.cz

 

Špičkové pracovní oděvy pro každou práci, a zejména zdravotnické oděvy vyberete nejlépe na PP-servis.eu. Kromě kvalitního vybavení pro veškerý zdravotní personál u nás naleznete i zdravotní obuv pro kohokoli. A to není všechno! Poskytujeme náhradní plnění!

 

Zajímají vás kovové skříně? Poctivé šatní skříně z pořádného plechu, které vydrží nepoškozené a jako nové celé věky? Nebo třeba kartotéky do kanceláře, archivu nebo ordinace? Umíme poradit - a nejen to!

 

Newsletter není spam! Seznamte své registrované zákazníky a obchodní partnery s nejdůležitějšími novinkami ve Vašem obchodě, třeba jednou za měsíc. Email marketing je prokazatelně jednou z nejúčinnějších metod, jak zvýšit návštěvnost i obrat!

 

Potřebujete kovový nábytek a pracovní nábytek? Poctivé šatní skříně z kvalitního plechu, které vydrží nepoškozené dlouhá léta? Nabízíme pracovní nábytek všeho druhu - regály, kartotéky do kanceláře, archivu nebo ordinace, nebo ponky a skříně. Stačí si jen vybrat.

 

Pokud je Vaše zaměření spíše technické a rádi věci vyrábíte sami, doporučujeme Vám obchod Svartop, v jehož sortimentu je svářecí invertor, svářečka, svářecí vybavení a svářečka CO2 a další.