Nejoblíbenější dílenské skříně

Nejoblíbenější dílenské skříně
  • Zajímavosti
Zařizujete dílnu? A zajímají vás zkušenosti s dílenskými skříňkami. Tady je přehled těch nejvíce osvědčených skříní.

Nejprve pár slov k tomu, jak jsme dílenské skříně vybírali. Vlastně můžeme říct, že jsme vybrali podle vás. Zajímaly nás vaše zkušenosti při nákupu (nejen na zbožových srovnávačích), poohlédli jsme se mezi ohlasy ve specializovaných kutilských stránkách a nakonec jsme „hrábli“ i do našich databází, která dílenská skříňka je nejprodávanější. A tady jsou vaši šampioni:

1. Dílenská skříňka SPD 11 A

Bez zbytečných superlativů můžeme říct, že toto je Jeep nebo Volkswagen Brouk pro dílenský nábytek: dokonale funkční, léty a podmínkami ve výrobním provozu či dílně prověřený kus vybavení každého pracoviště. Během let se skříň dočkala drobných úprav – modernější způsob uzamykání, q systém umožňující zavěšení dalšího nářadí a nakonec barvy.

 

Nejoblíbenější dílenské skříně

 

Ze zkušenosti můžeme říct, že dnes už nikdo málokdo nechce dílenský nábytek jako šedivý kus plechu. Takže vybíráte z 5 dalších kombinací. Skříně do dílny české výroby bodují robustností provedení – nosnost korpusu je 800 kg, univerzálností a praktičností, díky které máte o uschovaném „vercajku“ dokonalý přehled.

>>> SPD 11 A

2. Závěsná skříň na nářadí SPD 03A

Dvoudveřová závěsná dílenská skříň pro všechny autoservisy, dílny nebo učiliště je zmenšeným provedením velké dílenské skříně. Nechybí perforované provedení dveří umožňující zavěšení nářadí, vnitřní rozdělení poličkou či možnost volby barvy korpusu plechové skříňky. Nosnost police, která je ideální doplněk pro dílenské stoly – ponky, je 20 kg, celého korpusu pak 200 kg.

>>> SPD 03A

3. Univerzální dílenská skříň SPD 11 D

Dílenská skříňka je příbuznou vítězného modelu SPD 11 A. Můžeme říct, že je její variací- Opět jde velmi pevný svařenec vyrobený z kvalitního ocelového plechu. Je ideální pro uložení nářadí, nástrojů, materiálu a díky zásuvkám i drobných součástek. Uvnitř totiž najdete nejen klasické 2 police, ale právě i 4 zásuvky s nosností 50 kg na drobné věci, jako mohou být právě menší součástky. Potřebujete víc polic nebo zásuvek, do této skříně si je dokupte díky dílům SPD 11 P2 nebo SPD 11Z.

>>> SPD 11 D

Jaké máte zkušenosti s použitím dílenské skříně vy? Vyberte si do dílny tu svou.

 

Dílenské skříně