Levné šatní skříně české výroby

Levné šatní skříně české výroby
  • Zajímavosti
Školní, dílenské nebo sportovní šatny mají společné jedno. Často je spojuje vybavení v podobě bytelných plechových šatních skříně. Zařizujete si podobné prostory? Pak se bez podobných skříní těžko obejdete.

Může ala nastat situace, že vám taková investice přijde příliš velká. Pokusíme se vás přesvědčit, že zakoupení nejen levné šatní skříně se vám určitě vyplatí. Proč?

Šatní skříně jsou ergonomické

Není divu – plechová šatní skříňka je specializovaný kus nábytku, který v sobě spojuje na první pohled úsporné rozměry (v převlékárně většinou není místa nikdy dost) s překvapivou vnitřní prostorností. I do nejlevnější šatní skříně se vleze vše, co potřebujete schovat – civilní oblečení, montérky nebo přilba k pověšení, boty, taška, osobní věci. Šatní skříň má navíc na vše speciální poličky, oddělení a háčky.

Příklady levných skříní:

A1011 šatní skříň – přístavná A51381 šatní skříň jednodílná A3300 úsporná šatní skříň základní s uzávěrem
A1011 šatní skříň – přístavná > A51381 šatní skříň jednodílná > A3300 úsporná šatní skříň základní s uzávěrem >

Šatní skříně jsou bezpečné a bytelné

Samozřejmostí je osazení bezpečnými zámky (klasickými visacími i cylindrickými). Zejména ve veřejných šatnách (ve škole, ve sportovním zařízení) proto oceníte, že vše máte tzv. „pod zámkem“. Navíc i levná šatní skříň je z tuhého plechu a vyniká odolností. Taková skříňka vám bude sloužit dlouhé roky. O takovou investici se nemusíte bát. Navíc, šatní skříně jsou překvapivě levné.

Šatní skříně levně? Vybírejte v naší nabídce

I v tak relativně konzervativním segmentu, jako je kovový dílenský nábytek, najdete skříně různého vzhledu nebo vybavení. Na jedné straně skříně s barevnými variantami dveří nebo dveřmi laminátovými. Tyto plechové skříňky se určitě hodí do škol nebo do šaten u obecních bazénů nebo cvičišť. Levné šatní skříně naopak naplní představu bytelných a těžko dobytných skříní z šedivého plechu. Ty dlouhá léta spolehlivě slouží u dílen či jiných průmyslových pracovních provozech.

 

Vyberte si šatní skříňky