5 chytrých tipů na dílenský nábytek, které vám usnadní práci

5 chytrých tipů na dílenský nábytek, které vám usnadní práci
  • Zajímavosti
Rady, co vám usnadní práci. A taky vám zmenší starosti, uleví vašim zádům, zrychlí práci a ušetří trochu zbytečných nervů s úklidem :).

Šatní skříně na lavičce

Šatní skříně na lavičce

Znáte to, zejména ve městech ve staré zástavbě není místa dost. Když si do nějakého dvorku vmáčknete tělocvičnu nebo dílnu, nezbude místa na šatny. Ale převlékat se někde musíte. Pokud možno pohodlně. Šatní skříně na lavičce jsou vlastně dvě v jednom. Plechová šatní skříň poskytuje dostatek prostoru na všechno oblečení a osobní věci. Lavička spojená se skříní vám na druhou stranu umožní komfortní převlékání se. A obojí v šatně zabere neskonale méně místa, než samostatné kusy plechového nábytku.

do oddělení

 

 

Plastová vanička do šatní skříně

Plastová vanička do šatní skříně

Zejména ve stavebních buňkách není nouze o ze staveniště nanošený nepořádek. Nakonec prach a bláto z venku snadno na botách přinesete i do šatny ve škole nebo u tělocvičny. A nejen do šatny, ale i bláto napadá i do plechové skříně, kde si boty schováte. Pokud si chcete úklid šatní skříně usnadnit, dejte si do skříňky tuto plastovou vaničku na boty. Jak se takové vybavení šaten uklízí? Jednoduše: prostě ji vyndáte a vyklepete do koše nebo venku.

do oddělení

 

 

Stříška k šatníkům

Šikmá stříška na šatní skříňky

V šatně přece jen ještě zůstaneme. Možná jste si všimli nešvaru, odkládání věcí na šatní skříně: sáčky od jídla, prázdné láhve od vody, papíry. Je to přeci tak snadné: nepotřebnou věc prostě odložíte na volné místo. A to je v přeplněné šatně často horní deska plechové skříně. A z šatní skříňky je tak trochu odpadkový koš. Nemusí to být jen zjednodušení si úklidu. Na horní plech často bezděčně odložíte věci, která vám překáží, a zapomenete je tam: klíče, mobilní telefon nebo jinou drobnost jako sluneční brýle. Stříška na plechové šatní skříně je vtipný odstraněním problému – na šikmou plochu nikoho nic postavit opravdu nenapadne.

do oddělení

 

 

Uzamykatelné skříňky

Uzamykatelné skříňky (nejen) do škol

Veselá barevná kostka najde místo všude, kde si větší počet lidí potřebuje bezpečně schovat své cennosti: ve škole, v tělocvičně, v šatně. Veselé barvy zapadnou do každého interiéru a pomohou najít správnou skříňku. Uzamykatelné skříňky totiž můžete používat nejen jednotlivě, ale stavět je libovolně do celých stěn nebo pyramid. Šatní skříňky – kostky jsou totiž vyrobeny z pevného plechu.

do oddělení

 

 

Q systém

Chytrý Q systém na dílenské nářadí

Využít každý centimetr prostoru vám na pracovišti ušetří Q systém. Jednoduché a funkční doplňky vám umožní osadit nářadím i dvířka u dílenské skříňky. Vše potřebné máte po ruce, nemusíte se pro každé nářadí zohnout do zásuvky v ponku nebo ho dokonce hledat – vše máte na svém místě logicky uspořádané pomocí Q systému. Ten tvoří jednoduché panely a háčky, na které nářadí zavěsíte.

do oddělení